NAB Licentie

Op dit moment is het niet mogelijk om een NAB licentie te bestellen. Door de huidige coronamaatregelen kunnen er nog geen wedstrijden georganiseerd worden. Wanneer er weer evenementen gehouden mogen worden, zal het ook weer mogelijk zijn een NAB licentie aan te vragen.
Voor alle coureurs die in 2021 een licentie hebben aangevraagd en betaald, komt er een regeling voor de nieuwe licentie. Ook hierover volgt communicatie zodra het weer mogelijk is een licentie aan te vragen.

Om bij de NAC te kunnen rijden moet je in het bezit zijn van een NAB licentie. Met de NAB jaarlicentie kan men bij alle NAB aangesloten clubs rijden. De NAB jaarlicentie 2021 kost €155, een daglicentie kost €65.

NAB Jaarlicentie €155
De jaarlicentie kan alleen online besteld worden.
De aanvraag dient direct met iDeal betaald te worden. De licentie zal binnen enkele werkdagen gratis thuisbezorgd worden. 

Verlenging licentie 2020: Rijders die in 2020 reeds een NAB licentie hebben aangeschaft, kunnen deze verlengen door slechts de €25 extra bij te betalen. Iedereen krijgt hierover een mail met uitleg. Heb je deze niet ontvangen? Mail dan zelf naar info@nac-autocross.nl

NAB Daglicentie €65
De daglicentie word alleen tijdens wedstrijddag aan de poort verkocht.
Betaling contant & gepast.

 

De licentie is persoonlijk en moet je tijdens de wedstrijddag bij je te hebben! Tijdens een NAC wedstrijd is het niet mogelijk om een jaarlicentie aan te vragen. Indien je geen licentiepas kunt laten zien op de wedstrijddag moet je een daglicentie aanschaffen om te mogen rijden. Ook hier geldt als je een medische keuring nodig bent dien je dit vooraf zelf te regelen en een verklaring mee te nemen.

Meer informatie NAB verzekering en polisvoorwaarden